Wifi Şifre Kırma Programı 2016

Wifi Şifre Kırma Programı 2016

İlgili resim

Wifi şifresi kırmak, birçok kişi için oldukça önemli bir bilgisayar kullanım seviyesini gösteren etkendir. Dolayısıyla bilgisayar alanında iyi olduğunu iddia eden bir kişiye sorulan ilk sorulardan birisi, Wifi hackleyip hackleyemediğidir. Ancak bu tür Wifi şifrelerini hacklemek, bir hacker işi değildir ve internetten birkaç küçük araştırma yapan herkes Wifi ağlarına giriş yapabilir. Ayrıca bu tür şifre kırma işlemlerini kolaylaştırmak adına geliştirilen Wifi hackleme programları da bulunmaktadır. Bu programları da internet üzerinden indirerek istediğiniz bağlantı sağlayıcısına giriş yapabilirsiniz. Bu tür işlemler tamamıyla illegaldir ve sorumluluk size aittir.
Wifi hacklemek için öncelikle temel olarak network terimlerini bilmemiz gerekir. Wifi ağları için özel olarak üretilmiş şifreleme dilleri vardır. WEP, WPA ve WPA2 bu kodlama türlerinin en yaygın olarak kullanılanlarıdır. Tüm bu kodlamaların temel amacı, Wifi ağlarını daha güvenli bir ortam haline getirerek güvenliği tam anlamıyla sağlamaktır. Ancak özel yazılım uzmanları tarafından geliştirilmiş uygulamalar, bu tür wifi bağlantılarının güvenlik bilgilerini kısa bir süre içerisinde yok edebilir. Dolayısıyla hackleme işlemi yapabilmek için herhangi bir kodlama dili veya yabancı dil gibi unsurları bilmeniz gerekmez.

Wifi Şifresi Bulma, Öğrenme

Öncelikle şu bir kesindir ki şu anki programlar ile istenilen her wifi bağlantı ağına giriş yapılamaz. Çünkü kullanıcının belirlediği wifi şifresi ne kadar uzun ve karmaşık olursa, şifrenin kırılma olasılığı da o ölçüde azalır. Siz de wifi ağlarınızda birilerinin dolaşmasını istemiyorsanız, bu tür uzun şifrelerden bir adet hazırlayabilirsiniz. Gelelim wifi şifre kırma işlemine… Öncelikle kırmak istediğiniz wifi ağı, sizin networkunuze ne kadar yakınsa kırılma olasılığı da o kadar fazla artar. Çünkü internet bağlantınız, karşı networkteki sinyalleri daha kolay sezer ve şifreleme türüne daha çabuk hakim olur. Bu yüzden çevrenizde ki Wi-Fi ağlarının şifresini kırmak size hem zaman hem de hız kazandıracaktır.
Wifi ağlarını ele geçirmek için bugüne kadar envai çeşit program üretilmiş. Bu programların birçoğu tam anlamıyla işlevsellik sağlayamasa da muhakkak ki bulacağınız programlardan en az birkaç tanesi size istediğiniz wifi ağlarının şifresinin kırılması konusunda yardımcı olacaktır. Bu tür programları internet üzerinden bulup temin edebilmek için, arama motorlarında “Wifi Şifre Kırma Programı” sorgularını gerçekleştirebilirsiniz. En doğru ve dürüst cevapları bizden alacağınızdan emin olun arkadaşlar.

Program Nasıl Kullanılır?

Aşağıda yer vereceğim programı öncelikle PC’nize indiriyorsunuz. IDM kullanmanız tavsiye olunur çünkü daha hızlı indirebilirsiniz. Yada Turbobit Premium üyelik alabilirsiniz dosyaya gidince. 10 kat hızlı indirme yapabilirsiniz. Kurulumu şu şekilde yapıyoruz;
İndireceğiniz program .iso formatında yazdırılmıştır. Bunu herhangi bir CD veya DVD’ye yazdırıyorsunuz Nero veya başka bir program ile. Sonrasında Boot etmeniz gerekiyor, çünkü bu tür programlar Linux tabanında çalışır. Bu işlemlerden sonra kurulum esnasında yapacağınız başka bir adım yok. Yönetici olarak çalıştırıp, şifreleri patır patır kırabilirsiniz. Buyrun benim kırdığım ağlara birlikte bakalım;

İndirme Linkleri

Wifi Şifre Kırma Programı

0 Response to Wifi Şifre Kırma Programı 2016

Yorum Gönder

Kelimelerinize lütfen dikkat ederek yorum yapınız.